BMS-3S/4S/5S 300A For Skibets Maskine Bil Star/3.2 V LiFePo4/Ternære Lithiun-jern-Fosfat/3,7 V Lithium Batteri beskyttelse yrelsen

Ny vare

kr441.93

kr465.20

-5 %

På lager

Tags:

call cell, bms 4s 1000a, 5s bms-12v, bms bil start, bms 4s 300a, - jern-fosfat, bms 4s 3, bafang bms, 4s bms lifepo4, bms 4s 144v

Tips:

Den nuværende valgte protection board er forskellige, antallet af MOS rør på brættet er anderledes, alt efter hvad der er den virkelige ting.

Har

Anvendelsesområde: lithium-jern-fosfat, ternære lithium batteri, lithium-kobolt-oxid -, lithium-mangan-oxid Det er et lithium batteri protection board, der er specielt designet til høj-aktuelle lithium-fosfat, ternære lithium batteri, lithium-kobolt-oxid og lithium manganate batteri packs til marine motor start-up.Denne beskyttelse bestyrelsen består af 3-serien, 4 strenge, 5-serie lithium battery protection board (universal-version justerer de tilsvarende komponenter i henhold til de faktiske behov), vedtager gamle beskyttelse kredsløb, special IC og understøtter frakobling beskyttelse, og importen høj nuværende ultra lav indre modstand MOS ( Den indre modstand af en enkelt MOS er så lav som 0,5 milliohm, og den maksimale strøm af 1200A.Det har perfekt og stabilt opladning og afladning beskyttelse funktioner.Batteriet kerne er afbalanceret, at den nuværende balance er korrekt, afbalanceret varme er rimelig, og ydeevnen af batteri ikke er påvirket.Den målte tilstand er korte-kredsløb beskyttet, men det anbefales ikke at kortslutte.Kortslutningsstrømmen er meget stort, og det er nemt at brænde batteriet og beskyttelse bestyrelsen.

NTC termistor-MF52AT(Klik på billedet for at Købe)

Fuction

1. Brugeren kan frit indstille 3 strenge af 4 strenge eller 5 strenge.Standard-forsendelse er 4 strenge af lithium-jern-fosfat og 3 strenge af ternære lithium-batterier.Hvis du har brug for andre strenge, du kan vælge, når du bestiller.Vi kan hjælpe med at justere forsendelse, eller Efter at have modtaget de varer, skal du justere antallet af strenge, du har brug for i henhold til den metode, vi har. 2. Vores beskyttende bestyrelsen bruger 14 af verdens førende teknologier til high-power ultra-lav indre modstand, der importeres MOS rør (13 udledninger og 1 gebyr) i omkostninger, som ikke er en low-power MOS på markedet.Vores indre MOS-rør har en spidsstrøm på 0,5 milliohm og 1200A. 3. Selv for split-version, vi kan bære en ladestrøm på ikke mindre end 60A.Det er større end den ladestrøm af mange bestyrelser af den samme port. 4, 3 versioner af den nuværende udledning uden køleplade nået 130A, 200A, 300A, plus passende køleplade løbende er 230, 300A, 400A.Den kortsigtede peak nuværende er op til 376A, 1000A, 1500A.

Mærke Heltec Automatisering
Tilbehør Type Batteri tilbehør

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse