Multi Værktøj, Søm Korte Kanon Møbler Hæftemaskine Til Træ Dør Polstring Indramning Nitte Pistol Kit Nailers Fjerne Værktøj

Ny vare

kr24.19

kr31.02

-22 %

På lager

Tags:

nailers negle, papir hæftemaskine, ren pistol, r træ, møbler polstring, kanon legetøj, air dykkerpistol, søm aftrækker værktøj, haglgevær, pistol, specialsøm

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Multi Værktøj, Søm Korte Kanon Møbler Hæftemaskine Til Træ Dør Polstring Indramning Nitte Pistol Kit Nailers Fjerne Værktøj

Anvendelsesområde: anvendes Primært til dørkarme, negle, dørkarme, bordet, rammer, osv.

Designet i henhold til princippet om gearing, det er mere arbejdskraft-besparelse fra sømning, det er lavet af alle metaller, det er fast, det er ikke let at bøje, og det er non-slip gummi håndtag, der er ergonomisk, er det bekvemt for suspension design, og det er mere praktisk

Produkt Navn: Professionel klammefjerner

materiale: metal

Farve: Sort + Sølv + Gul

Længde ca: 15 cm

Vifte af tiltag: negle med en bredde større end 4,5 mm

Sådan skal du bruge: brug håndtaget princippet til søm

Søm tykkelse: 1 mm

Pakke, herunder

1* klammefjerner

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.thurah-cattery.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, www.thurah-cattery.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Type Nailers Fjerne Værktøj
Kapacitet --
Model-Nummer Sætte søm ud
Brug Hjem DIY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Xzante
Strømkilde manuel

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse