LCD-Skærm Touch Skærm, Vand, Varme, Termostat Ugentlige Programmerbare stuetemperatur Controller 3A 110-230V

Ny vare

kr120.84

kr228.04

-47 %

På lager

Tags:

flydende termometer indendørs udendørs, gulvtæppe wifi, termostat radiator digital, kontrol af temperatur, ksd manuel termostat, termostat, elektron termostat, ciffer termostat, digital termostat controler., termostat android beok

LCD-Skærm Touch Skærm, Vand, Varme, Termostat Ugentlige Programmerbare stuetemperatur Controller 3A 110-230V

Denne mini vand, varme rum termostat kan regulere rumtemperaturen ved at registrere temperatur, der via high-præcision sensor og sammenligne temperatur parametre, der er indstillet af brugeren.Det er sikkert, pålideligt og energibesparelser, hvilket giver dig et behageligt miljø på samme tid.Det kan bruges til industri, handel, hospital, hotel, civile bygninger og villaer til varme kontrol.

Funktioner:

En mini temperatur controller med touch-knappen og ultra tynde stor LCD-skærm, let at betjene og let at læse, selv i mørke.

6+1 seks perioder program tidsplaner garantere behagelig temperatur, flere valgmuligheder, mere fleksible.

Varmestyring til at give dig et varmt miljø.

Temperatur-kalibrering funktion og temperatur kompensation funktion.

Data hukommelse for funktionen, når strømmen er slået fra.

Præcis comfort control holder temperaturen inden 1℃ af det niveau, du angiver.

Akryl linser for at undgå finger bunden.

Specifikationer:

Sensor: NTC

Nøjagtighed: ±1℃

Rum temperaturområde: 5-99℃

Omgivelsestemperatur: 0-45º℃, 5-95%RH (ikke-kondenserende)

Opbevaringstemperatur: -5-55℃

Power: 660W

Consuption: Pakke Liste:

1 * Temperatur controller

2 * Skruer

1 * brugsanvisning (engelsk)

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thurah-cattery.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.thurah-cattery.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Skærm Type Digital
Teori Temperatur Controller
Brug Indendørs
Skærm Størrelse 2.0 - 3,9 Tommer
Stil Stående Station
Power Type Oplader
Antal Måling Af Temperatur 49°C & Under
Mærke KKMOON
Model-Nummer termostat

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse