Jurassic Stor Mosasaurus Blød PVC Simulering Velociraptor Model Dinosaur Plastic Toy Home Office Desktop Indretning Børn Gave

Ny vare

kr31.33

kr38.65

-18 %

På lager

Tags:

stor dinosaur, dinosaur mosasaurus, jurassic park maske, dinosaur mattel, lego legetøj jurassic verden carnotaurus, kinet, mosasaurus toy, godzilla neca, jurassic park mursten figur, dinosaur jurassic verden

Simulering Velociraptor Model Dinosaur Plastic Toy Home Office Desktop Indretning Børn Gave Funktioner: Lavet af premium plast, legetøjet er med fin struktur, ikke-giftige og sikkert at spille.Fremragende håndværk sikrer en høj grad af simulation, og hoved, vinger, mund, hud alle levende og livagtige.Lyse farver og interessante gestus er nem at tiltrække børns øjne, og sætter meget sjovt.At hjælpe børn til at dyrke bevidsthed om natur og dyr, støtte udviklingen af intelligens i at tænke.En perfekt børn legetøj, også kan blive brug som skole projekt, videnskab prop, hjemme eller på kontoret display model eller en samling.Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: PVC

Vægt: Ca. 80g/2.8 oz

Konto Type: Dinosaur Model

Farve: Som vist billeder

Størrelse: Ca. 22*10*6cm/8.7*3.9*2.4 tommer

Pakke Liste:

1 x Dinosaur Model Toy

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thurah-cattery.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

type1 mosasaurus toy
Soldat Tilbehør Soldat Færdige Produkt
Mfg Serie Nummer Model
type6 toys for children
type5 Børn Gave
Model-Nummer dinosaur model
Køn Unisex
Fjernbetjening No
Dukker Type Model
Original Pakke No
Element Type Model
Ved Animation Kilde Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Skala Andre
Type2 Velociraptor Dinosaur
Størrelse Other
Advarsel hold væk fra ild
Materiale PVC
Type3 Action Figurer
Aldersgruppe > 14 år gammel
Tema Andre
Afslutning Grad Færdigvarer
Dimensioner 22*10*6cm
tilstand I-Lagervarer
Vare Attribut Færdigvarer
Version Type Første Udgave
type4 Simulering Toy Collector

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse