WiFi Smart Push Button Switch 2-Vejs RF433 Wall Panel Sender Kit Smart liv Tuya App Control Arbejder med Alexa, Google Startside

Ny vare

kr49.57

kr82.63

-40 %

På lager

Tags:

ios home automation, hjem smart, mini sonoff skifte, remote rf433, skifte wifi, smart tuya, døren tuya smart, programmør alexa, moeshouse skifte, zigbee

WiFi Smart Push Button Switch 2-Vejs RF433 Wall Panel Sender Kit Smart liv Tuya App Control Arbejder med Alexa, Google Startside

Ved MoesHouse

Produkt Features:

1.Smart App Fjernbetjening:2-Vejs multi-control association til en anden smart switch i Smart Liv Tuya App til en anden simpel intelligent styring.Nemt styre dine lys og modlys indikator med den gratis mobile "Smart Liv"phone App, uanset hvor du er.(Kompatibel med Android&iOS.)Også,kan du nemt at dele den med din familie til at styre dit lys, sammen med Smarte App.

2. Håndfri stemmestyring: Kompatibel med Amazon Alexa og Google Startside for let stemmestyring, når dine hænder er ikke gratis,der giver din smarte liv med meget mere komfort.

3. Enkel trykknap Kontrol: Med lidt ændret udseende, som en traditionel switch,det er bare okay for os, at vi simpelthen touch kontrol med vores hænder, som er en master switch,som passer til de gamle så meget.Desuden en wall panel-senderen kan også arbejde med kontakten efter endt parring til din switch, som en vice-switch,at opnå dobbelt manuel kontrol til din switch.

4. Ikke-forstyrrende Control Mode: Adskiller sig i funktioner fra traditionelle fælles skifte,dette smart switch er i stand til at blive kontrolleret af forskellige måder, alene med den bedste værdi.Hver kontrollerende måde er i stand til at arbejde selvstændigt,hvilket giver en meget mere praktisk og omfattende kontrol mode til dine smarte hjem.

5. Timer Indstilling: Tag fuld kontrol over dit Hjem&Kontor intelligent lys med timer-funktionen på din App,som ejer en 5+1+1 dag programmerbare tidsplan for at tillade dig at planlægge den nøjagtige tid i forvejen for at tænde lys tænde eller slukke automatisk.Auto on/off-funktion giver dig nedtællingen mulighed for 1 min/5mins/30/1hour osv.

A ttention:

WiFi+RF433 Switch(Master Switch): En WiFi+RF433 smart switch, der ejer alle smarte funktioner til intelligent styring af lys.Så det er en main-kontakten til din tilsluttede apparater,såvel som en receiver til wall panel afbryder på grund af den RF433 funktion.

Wall Panel Senderen(og Vice Switch): En wall panel-senderen er en vice-switch, der allerede er blevet parret med master-kontakten for at tænde/slukke for dine lamper, som en simpel switch i en anden nem måde,men det gør ikke ' t egne ethvert wifi-smart-funktioner.

Packing Liste:

MOES Smart Glas Touch Skift(1Pack)

2*Skruer

Vejledning til hurtig installation

Funktioner:

Programmerbare Tidsplaner

Hands-free Voice Control

APP-Fjernbetjening

Touch-Kontrol

Wall Panel Senderen Kontrol

Høring vores detaljerede vejledning,kan du nemt installere den.

Q&A:

1.Q:Hvad med de gamle, der bare don 't vide, hvordan man bruger App' en til at styre?

A:For de gamle,såvel som små børn,en wall panel sender med det samme ud, som kontakten er valgfrit for let for dem at styre din switch.Blot at oprette en binding mellem din skifte til wall panel-senderen.

2. Q:Kan jeg styre switch, hvis jeg ikke er hjemme?

A:Ja, du kan fjernstyre din skifte og bekvemt slå det til/fra hvor som helst,når som helst.

3. Q:Kan jeg programmet tidsplan mig selv?

A:Ja,vores trykknap switch er programmerbare.Du er i stand til at programmere din tidsplan frit.

4. Q:D oes dette arbejde med G oogle H ome?

A : Ja,det gør det.Og det er også kompatibel med Alexa.

5. Q:Kan jeg bruge en neutral ledning ?

A:Ja,en neutral ledning er nødvendig for vores skifte .

6.Q:behøver jeg at købe sig en wall panel til at matche skifte?

A:Nej,der er ingen grund for dig at købe, da det er et kit, der skifte og wall panel er kombineret sammen.

Mærke MoesHouse
Voice control Amazon Alexa Echo/Google startside
Support System Android\iOS
Input spænding AC100-240V,50/60HZ
Nuværende Type 10A
Nominel Belastning Samlede belastning 3500W
Arbejder Spænding AC100-240V,50/60HZ
arbejdstemperatur 0 C~40 C
Strømforbrug Mindre end eller lig med 0,5 w
Model-Nummer WiFi+RF EU-Skifte
Trådløse Type Wi-Fi-2,4 GHz
App Smart liv/Tuya

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse