Tangada kvinder orange suit blazer kvindelige lange ærmer elegante jakke damer business blazer formelle dragter SL517

Ny vare

kr185.79

kr265.38

-29 %

På lager

Tags:

bgteever kjole, kjole tangada, cardigan plys, kvinder blazere, vest kvinder blazere, pels mandlige, blomstret jakke kvinder, klasse pels, blazer skulder, sort pantsuit

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 2-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.nbsp 2. Leveringstid: Før vi kan sende din ordre, vi er nødt til at forberede dine produkter, skal du gøre strenge kvalitetskontrol test og pakkes omhyggeligt elementer.Den tid, det tager at forberede dine varer til forsendelse er separat fra den leveringstid, men fortvivl ikke, den tid, der plejer at være lang.Tak for din forståelse!

1.Som din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak! 2.Bemærk donrsquot velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, og opfylder dine behov.

Tøj Længde lang
Krave Hak
Ærme Længde(cm) Fuld
Mønster Type Solid
Element Type Blazere
Materiale Polyester
Lukning Type Enkelt Knap
Alder Alderen 18-35 År
Køn KVINDER
Model-Nummer SL517
Stil Casual
Mærke Tangada
Dekoration Lommer
Hætteklædte No

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse