Realmote 1/2-3/8-1/4 Spejl Skruenøgle Multi-funktion Quick-fra Plov Hoved Skraldenøgle med To-vejs Justerbart Sæt Chrom-vanadium Stål

Ny vare

kr78.47

kr120.72

-34 %

På lager

Tags:

traktor gang, stor sneplov, dragon gong, ventrilocuo, store hvide haj toy, ploven, atv plov, mini haj, utah snow plow, kn-sneplov

Realmote 1/2-3/8-1/4 Spejl Skruenøgle Multi-funktion Quick-fra Plov Hoved Skraldenøgle med To-vejs Justerbart Sæt Chrom-vanadium Stål

24-tand pære hoved løb løbsk skruenøgle, hurtig kaste løb løbsk skruenøgle 1/4,3/8,1/2

1/4 ratchet skruenøgle længde: 155 mm, vægt: 200g

Skraldenøgle 3/8 skruenøgle længde: 200 mm,Vægt:350 g

1/2 skraldenøgle skruenøgle længde: 250 mm,Vægt:600g

Hurtig ratchet skruenøgle,

De såkaldte hurtig skruenøgle er en slags værktøj, der er specielt lavet til at hjælpe med at forbedre effektiviteten, som ikke kan bruges til at fastgøre eller løsne skruer eller møtrikker direkte.

Sådan skal du bruge:

1. Når du bruger en hurtig skruenøgle til at frigive den skrue, eller møtrik, skal du først bruge andre høj-styrke værktøjer til at frigive den skrue, eller møtrik, før du bruger det, ellers skruenøgle vil blive beskadiget.

2. Når du bruger en hurtig skruenøgle til at fastgøre den skrue, eller møtrik, kan du kun bruge en skruenøgle til at spænde skruen eller møtrikken hurtigt og foreløbigt, og derefter bruge andre høj-styrke værktøjer til at fastgøre det helt, ellers skruenøgle vil blive beskadiget.

Produkt Skærm:

betaling

1) vi accepterer Alipay, Western Union, TT.Alle større kreditkort bliver hostet gennem sikker betaling processor.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter og prøv igen

forsendelse

1) Global transport. (undtagen for nogle lande og apo / FPO)

2) Efter bekræftelse af betaling, vil ordren blive behandlet i tide.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.Før du placerer en ordre, bedes du kontrollere dit rigtige navn, telefonnummer og detaljerede adresse.Efter afsendelse, kan det ikke ændres.

4) Det produkt, der er vist i billedet kan have farveforskel på grund af forskellen mellem fotografisk udstyr og udstillingsudstyr.Størrelsen af produktet er for det meste målt ved hånden, som kan have mindre fejl med det virkelige objekt.Der henvises til det faktiske produkt.

5) transittiden er leveret af transportøren, undtagen weekender og helligdage.Transport tider kan variere, især i ferier.

6) Hvis du ikke modtage varerne, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil følge op på de varer og give dig et svar så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7), vil Vi levere varer så hurtigt som muligt, efter du afgiver en ordre.Du kan være forvisset om.Vente tålmodigt.

Returnering / refusion

1) Hvis du opdager, at der er noget galt med varen når du modtager dem, så kontakt os så hurtigt som muligt.Og fastgjort med emballage, fotos og produkt fotos.Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og returnere det inden for 60 dage.Hvis varen er i dine hænder i mere end 7 dage, vil det blive anset for at have været brugt.Vi vil ikke refundere eller ombytte det til dig, uden undtagelse!

2) Alle returnerede varer skal være i original emballage, og du skal give os den tracking nummer af forsendelse, den specifikke årsag til returnering og dit køb orden.

garanti

Alle produkter, der er blevet inspiceret før levering og emballage er i god stand.

Hvis produktet er defekt, bedes du informere os, så snart du modtager det, og vi vil være ansvarlig for det.

feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og forfølge 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig, og vi beder dig om at kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.

Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, og gøre dig tilfreds!

Kunden er den første, din tilfredshed er vores mål!!!!

Er tilfreds med os, giv os fem stjernet feedback!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Vægt 1000
Type Skralde Håndtag Skruenøgle
Skruenøgle form Et Enkelt Hoved Skruenøgle
Håndtag Type Lige håndtag
Materiale Chrom-vanadium Stål
Mærke Realmote
Trigger Type Pladsen
Egenskaber almindelig
Funktioner Multifunktionelle
Kørsel firkantet hoved størrelse (tommer) 1/4-3/8-1/2

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse