Casio ur pointer serie elegante enkle mekaniske dameur LTP-1094Q-7B2

Ny vare

kr201.92

kr576.86

-64 %

På lager

Tags:

casio watch mænd, lpt, ary ure, jw kvarts, g shock ur, casio kvinder, mænd ser, casio protrek prg 650, casio, g shock

Respekt for kunden hej:

Alle produkter, der er købt direkte fra vores butik, er helt nye og autentiske.Uanset om de er bragt frem, bevæget, bøjede eller 100% oprindelige.Du er velkommen til at gå til en professionel organisation til test, såsom falske pris.Vi har set det i mange år.I Alibaba, hurtig levering af ure er også en af de førende sælger af www.thurah-cattery.dk.Der er mange medlemmer.Vores produkter er officielle ægte produkter.Du er velkommen til at vælge og købe dem.Jeg ønsker dig et godt liv, tak!

Kære kunder,det er mig en glæde at gøre tjenester for dig.Læs venligst indhold, før du køber,er det meget vigtigt.

1.Ordren skal være skrevet i den korrekte adresse, postnummer, som er at sikre, at din pakke er en meget kritisk information.Hvis du ikke indtaster den korrekte zip codeit vil føre til, at din pakke ikke kan leveres,kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

2. Den rækkefølge oplysningerne skal være skrevet korrekt, det fulde navn på modtageren, adresse skal være præcist skrevet til bygningen eller huset-nummer, adresse, er at sikre nøjagtigheden af levering af vigtige links.Sørg for ikke at skrive en forkortelse for modtagerens navn.Hvis købet ikke følge butik for at oplyse korrekte oplysninger,kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

3. Vi overholder lovene af afsenderen og told i modtagerlandet.

4. Vi viser prisen på varerne i vores side, og vi vil også bruge kuponer og deltage i platform aktiviteter og andre salgsfremmende metoder.Vores Shop salgs-se alle købt af det mærke, den ægte, så salgsprisen er i overensstemmelse med kravene i den brand, kan ikke skære priser eller præmier.Bemærk, gælder ikke for kunder i butikken, pris, koncessioner og andre former for salg.Tak for din forståelse og samarbejde.De bedste ønsker for dig.

Russiske For-Sætning:

Fordi det russiske postvæsen politiske regulering, køberen skal fylde i modtagerens fulde navn til den normale afhentning, de køber, før sælger har sendt meddelelsen, shop, personale i kundeservice eller skriv for information for at bekræfte det fulde navn på modtageren, det fulde navn på Den fejl, der er forårsaget af køber i Rusland, kan ikke modtage express mail, sælgeren ikke bærer nogen relevante ansvar.Tak for din støtte og forståelse Tak!

Fra 7. December 2017, den russiske told kræver, at købers TIN ( enkelt nummer ) bør være angivet i Internettet i Rusland.Hvis dåsen ikke er noteret på post-post, e-mail vil blive returneret til afsenderen.Stillingen kræver, at den russiske køber give et individuelt nummer (TIN) i Rusland.Derfor, når du laver en ordre, skal du være sikker på at fylde ud eller bemærk detaljerne i den enkelte række (TIN). (For eksempel: TIN 5012 **** 8237), Således at din pakke kan lykkes i fortoldningen og distribution i hele posthuset!

Om Betaling

Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage for at placere en ordre for at sikre, at du får en høj kvalitet ur så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke er i stand til at betale straks efter ordren er registreret, vent venligst et øjeblik og prøv igen.Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

Om Forsendelse

international levering. (Undtagen for nogle lande og APO / FPO)

Varen vil blive afsendt som modtaget betaling (undtagen weekender og helligdage)

Vi skib fra www.thurah-cattery.dk Forsendelse og Kina Post pakke forsendelse udbyder Skibsfarten Parcel på verdensplan, afhængigt af post office er off-sæson og sæson.Fra nu af bruger vi Alibaba er hurtigt sælge gennem platform Levering: Hurtig forsendelse.www.thurah-cattery.dk Skibsfart pakker fra Kina til resten af verden, og vi arbejder med store logistik udbydere såsom Singapore Indlæg, OMNIVA-Estland Indlæg, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL

hvad er www.thurah-cattery.dk Forsendelse?

normalt tager 7 til 45 arbejdsdage på verdensplan, afhængigt af din destination.Forventet leveringstid

1. Hviderussiske Forbund: 8-25 arbejdsdage.

2.For det andet, det Forenede Kongerige: 15-29 arbejdsdage.

3. Spanien: 10-25 hverdage.

4.Brasilien: 20-40 arbejdsdage.

5.Usa: 7-20 dage.

6. Australien Irland: 18-25 hverdage.

7. Andre lande: ikke mere end 10-45 arbejdsdage.

Retur&Refusion

hvis pakken ikke er modtaget eller returneres, en fuld refusion

Vores produkter er godkendte sælgere på www.thurah-cattery.dk.Vi har fokus på hver enkelt del af hvert ur er fine og holdbare.Vi er forpligtet til at levere høj kvalitet ure og den bedste service til alle vores kunder .

Bedes du kontakte vores Customer Service Manager inden du returnerer ikke bruge returnerede varer.

Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.

Defekte varer kan returneres i perioden med den originale emballage.

Om Garanti

Vi vil gennemteste og omhyggeligt pakke og sende tracking nummer.

Alle varer er helt nye og passere kvalitetskontrol.

Alle elementer er i god stand, før de er afsendt.

for at sikre, at de nye varer og forsendelse i god stand.

Hvis den vare modtaget, er defekt, bedes du kontakte os via e-mail og beskriv skader med det billede eller en vedio.Venligst svar inden for 2 dage efter modtagelse af eventuelle skader.Men vi vil ikke acceptere, at erstatning for anvendelse eller beskadigelse af genstande.

Lås Type Spænde
Dial Diameter 25mm
Sag Materiale Rustfrit Stål
Stil Fashion & Casual
Bandet Længde 18cm
Skive Vindue Materiale Type Hardlex
Model-Nummer LTP-1094Q-7B2
Bevægelse KVARTS
Mærke casio
Sagen Tykkelse 7mm
Bandet Materiale Type Læder
Vandtæthed Dybde 3Bar
Sag Form RUNDE

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse