For Samsung Galaxy Tab En T510 T515 10.1" 2019 Flip Ultra tynd Cover til Samsung Tab EN SM-T510 SM-T515 Beskyttende Capa Sag

Ny vare

kr47.64

kr59.55

-19 %

På lager

Tags:

samsung sm p601, protector tab, galaxy tab er en sm t285, galaxy tab er en sm p555, sm t510, etui til samsung tab, 22 inch tablet case, case t500, galaxy t510, barn lære maskinen

Specifikation: -Høj Quanlity Pu Læder+Stærk Plast, nem at bære og bruge. - Beskytte din tablet fra eksterne støv og ridser. - Compatiable til Samsung Tab 10.1 tommer T510/515 perfekt. - Kendetegnet af god kvalitet og godt udseende. - Multifunktions-Tablet tilfælde, anti-Udskridning design.Materiale: Pu Læder+Gennemsigtig Sagen Produkt Detaljer:

Vær Opmærksom på: Dette kun tilfældet for samsung Tab 10.1 2019 T510/515

Logistik: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4 Elementer vil være skibet EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, mot lande tager kun 3-7 dage arbejdsdage;.Air Mail har brug for om 10-25days ankommer til de fleste lande, men det Brasilien, Rusland, Tyrkiet engang vil forsinke mre, fordi det lokale posthus og custom. (bortset fra ferie)

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 das betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Forsendelse:

1 de Fleste ordrer vil blive sendt ud inden for 2-5 hverdage efter bekræftelse af betaling.Hvis der er nogen undtagelse, vi vil holde dig opdateret ved at efterlade en besked.

2 Når du modtager varen, skal du kontrollere, om emballagen er brudt og varen er OK.Hvis der er brudt forårsaget af forsendelsen, skal du tage et foto og bede kurer til at underskrive.Vi vil bidrage til at bede erstatning for dig.

3 importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Feedback:

Vi er en ærlig sælger på www.thurah-cattery.dk.Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet.Hvis du har problemer efter at modtage de produkter, bedes du straks kontakte os.

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer at gøre det samme for dig.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Stil Mode
Funktion HÅRDT
Mærke Umiaurora
Mønster Type Solid
Længde 24cm
Materiale PU
Ansøgning Til Bærbar Computer 10.1"
Type Beskyttende Shell/Hud
Bredde 17.5cm
Kompatible Mærker For Samsung
Model-Nummer Tab 10.1 tommer
Pakke Ja
Model Kompatibilitet Samsung Tab 10.1 tommer 2019
Sag transparent sagen

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse