Pro 20ml hårtab Essensen Hår Vækst Serum Derma Hovedbund Intensiv Ampul Triple Roll Massageapparat Hurtigt Regrow Hårgrænse.

Ny vare

kr17.43

kr29.09

-40 %

På lager

Tags:

falder håret, diode cap hår, argan olie purc, pære hår, 110cc quad, black bean pulver, olaplex, lsd kabel, keranique hår serum, derma hår

Beskrivelse:

Infunderes med naturlige ingredienser.Indeholder Houttuynia Cordata, som hjælper med at forbedre hårets tykkelse ingrediens.

Indeholder Grøn Te-Ekstrakt.Grøn Te-Ekstrakt, som er nyttige i at forebygge hårtab og fremmer regenerering af håret.Det er også nyttigt i bekæmpelse af skæl.Koffein er til stede i grøn te forhindrer også skaldethed ved at blokere DHT (Dihydrotestosteron), det hormon, som er den primære årsag til skaldethed.

Anti-Hårtab Formel.Denne indeholder også urter og pålidelig ingredienser, der forårsager en prikkende fornemmelse på huden, der fører til højere metabolisk proces, der på det cellulære niveau, hvilket intensiv blod flow.Hårsækkene modtage ekstra ernæring og ilt til at reducere hårtab og stimulere hårvækst i løbet af behandlingen.

Sikkert for Ham og Hende.At udvikle dette produkt, vi har sørget for, at de ingredienser, der infunderes her for hår behandling, der ikke er begrænset til køn.Det virker lige godt på hovedbunden af både hanner og hunner og giver dokumenterede resultater!Sikkert for Ham og Hende.At udvikle dette produkt, vi har sørget for, at de ingredienser, der infunderes her for hår behandling, der ikke er begrænset til køn.Det virker lige godt på hovedbunden af både hanner og hunner og giver dokumenterede resultater!

Bygget i 3 massage ruller.Bygget med en tre kast på i outlet side stimulere hovedbunden til at hjælpe sund hovedbund behandling.

Specifikationer:

Type:Triple Roll-on Massageapparat

NETTO VÆGT:20 ml

Holdbarhed:3 År

Størrelse:10*3*3 cm

Køn:Unisex

Hårtype:Alle hårtyper

Pakke Inkluderet:

1 x Triple Roll-on Massageapparat

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

2.På grund af de forskellige display-og andet lys,er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Tak for din forståelse.

Model-Nummer Hår Genvækst Pleje
Mængde 1STK
Element Type balsam
Køn Kvinde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ingrediens Hår pleje
NETTO VÆGT 20ml

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse