For Samsung Tilfælde Stødsikkert Beskyttende Silikone Cover Til Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjening

Ny vare

kr42.43

kr77.17

-45 %

På lager

Tags:

tilfældet for fjernbetjening samsung tv, sagen samsung tv, aa59 00602a, bn59-sagen, tynd cover til samsung galaxy a50, oprindelse samsung, batteri cover til samsung galaxy s9, samsung galaxy a405, en mr19ba, galaxi

For Samsung Tilfælde Stødsikkert Beskyttende Silikone Cover

For Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjening

Beskrivelse:

Dette etui er specielt designet til Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjeningen til effektivt at forhindre olie, sved, te vand fra din TV-fjernbetjening og holde overfladen ny.Udover, Det kviksand-style konsistens gør coveret er anti-slip og behagelig.

Features: Præcis formen giver fuld adgang til alle porte, knapper og funktioner.Lavet af premium sikker og miljøvenlig silikone materiale, sagen er fleksibel, robust, stødsikkert, støvtæt, hud-venlige.Kviksand-stil, struktur, der gør det behageligt, anti-slip.Overfladen er behandlet med den særlige behandling, der effektivt kan forhindre, at olie, sved, te vand fra din TV-fjernbetjening til at holde overfladen ny.Perfekt pasform til Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjening

Specifikationer:

Farve: Sort, Blå (Valgfrit)

Materiale: Silikone

Pakke vægt: 40g

Kompatibilitet: Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjening

Pakke Liste:

1 x etui til Samsung BN59-01220G TV-Fjernbetjening (Fjernbetjening til TV er IKKE inkluderet i prisen)

Bemærk:

1. Check venligst fjernbetjeningen, før du bestiller tilfældet.

2. Fjernbetjeningen er ikke omfatter Kun tilfælde.

Garanti & Retur

1. Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og i henhold til gennemgang før de sendes.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

2.Hvis der er nogle, fremstilling eller materiale fejl med de produkter, bedes du kontakte os for det første , vil vi ombytte den eller tilbyde andre løsninger for dig at træffe et valg.

3.Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Menneskeskabte fejl, er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Tak for din forståelse og samarbejde!

Forsendelse:

1. Vi sender pakker inden for 2 arbejdsdage (undtagen lørdag og søndag) efter købers betaling er bekræftet af www.thurah-cattery.dk i henhold til forsendelse metode, du vælger, eller mere pålidelig og hurtigere måder under ekstraordinære omstændigheder.Vi vil efterlade en besked for at fortælle tracking nummer efter vi sender varerne til dig.

2. Hvis du har nogen krav til de varer, beskrivelse og deklareret værdi i shipping-modtagelse (faktura),pls efterlade os en besked efter betaling.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du tage tid til at efterlade os en positiv feedback.Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad, og konstant på at forbedre vores service.

2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du bestilte, skal du ikke bekymre dig, pls kontakte os først, vi vil løse problemet for dig i gang.Tror vi kan løse enhver tvist, ved hjælp af venskabelige forhandlinger.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke VBESTLIFE
Kanal 1
Trådløs Kommunikation IR
Frekvens 433 MHz
Bruger TV
Pakke Ja
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse