Professionel Hund Søm Saks i Rustfrit Stål Grooming Saks negleklipper Søm Saks Med LED Lys Kæledyr Forsyninger

Ny vare

kr87.65

kr109.55

-19 %

På lager

Tags:

bånd hundesoignering, dog søm trimmer, dog søm clippers, bånd kæledyr, hund produkter, cutter søm pet, søm trimmer, clippers hunde, pet tandbørste, barbi shirt

Produkt information:

Farve: Hvid, Blå

Størrelse: 14.6x4.45x2.55cm

Materiale: ABS, Rustfrit Stål, Metal

Funktioner:

LED lampe, hjælper med at finde den afstamning af dit kæledyr søm, at beskytte det fra at blive såret

Plast håndtag, komfortabel hånd følelser, anti-slip

Klingen er fremstillet af rustfrit stål, skarpe og holdbare.Trekanten design af knivsæg gør neglen mere præcis skæring

Med et søm opbevaringsboks, søm udklip vil ikke spredte overalt

Indbygget en neglefil i bunden, nem at bruge

Pakke inkluderet:

1 x pet nail clipper

-Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi willsend det varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført. -Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. -Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

-Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER! 2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår, varer, der er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen. 3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thurah-cattery.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale /

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse