Nordisk Træ Vedhæng Lys LED Moderne Pendel Lamper til at Spise Stue, Køkken, Kontor, Butik, Bar Cafe Lange Strimler Hængende Lampe

Ny vare

kr665.44

kr937.28

-29 %

På lager

Tags:

indretning i træ, stue dekorere, køkken orgel, arbejdslamper, ting vertigo, led lampe, pendel cemente, tin loft lys, le lys, fra sko hvid

*Vigtigt!!!

1.Som hvert land har forskellige skikke import politikker, nogle lande er nødt til at betale told.Vær opmærksom på dette, inden du placerer en ordre.Når varerne er sendt, bliver du støttet i at indvilge i at betale told, der kan opstå.De sælger ikke bærer noget ansvar for tvister, der er forårsaget af takster.

2.Produktet har problemer med kvaliteten, skal du kontakte sælgeren ASAP.Sælgeren vil give en løsning.At indlede en tvist ikke løse problemet 100%.

3. Vi alle ved, at på grund af virkningen af COVID-19, antallet af internationale flyvninger er faldet, og leveringstiden har været forsinket end normalt.Jeg håber, at alle kan forstå.

4. Med hensyn til levering metode i Rusland, vil det blive besluttet at bruge EMS, Cainiao Tunge Parcel Linje, eller CDEK i henhold til længden af produktet.For at kunne levere hurtigere, russiske købere nødt til at udfylde deres pasnummer når du placerer en ordre.

Base Type Loftet plade
Finish paraffin olie
Installation Type Ledningen Vedhæng
Formål belysning udstyr
Lampeskærm Farve Hvid
Certificering CCC
Stil Moderne
Er Pærer I Prisen Ja
Er Dæmpbar No
Sted Hotelværelse
Model-Nummer PT-10
Lys Kilde Energibesparelser
Garanti et år
Antal lyskilder 1
Element Type Vedhæng Lys
Mærke PTLIFE
Skifte Type Touch On/Off Switch
Tre farve Dæmpning og fjernbetjening
Materiale metal, træ, plast
Belysning Område 10-15square meter
Technics Smedede
Materiale Farve Pine og Sort valnød
Strømkilde DC
Spænding 110-240V
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse