Den Teknik byggesten Legetøj XB-05001 Moc Laputa Stor Model : Slottet i Himlen Mursten Med Musik Box Gave Til Børn

Ny vare

kr556.82

kr2 784.10

-80 %

På lager

Tags:

moc, lego mm, bil lego technic, king skimmel, chateau fort, blok teknik, lego xingbao, lego technic, Blok, sembo bog

Læs før for

Husk at tjekke størrelsen omhyggeligt, inden du afgiver bestilling.Spørg ikke om tilbagebetaling eller forlade negativ feedback til os med dine forkerte valg.

Produktet indeholder små dele, ikke til børn under 3 år i tilfælde af indtagelse eller kvælning .Vi må ikke acceptere nogen form for ansvar eller erstatningsansvar for fejlagtig anvendelse af dette eller andre produkter, under 3 år, skal spilles med Forældre sammen.

Alle produkter i vores shop er lavet i Kina, og sender fra Kina, vil det tager 15-35days ankomst dit land via www.thurah-cattery.dk Stadand Forsendelse, men i nogle fjerntliggende lande, kan det være et kuld længere på grund af ferie, fortoldning, travle shopping sæson eller lokale afsendelse effektivitet, vær venlig at vente på din pakke, og du må ikke åbne en tvist, før leveringsdato slutning.Hvis du er i akut behov for dem, kan du vælge DHL, EMS, FedEx express.Tak for din forståelse.

Farven på produkter, der er afsluttet af virkelige objekt,Dimensioner manuel måling, der kan være 2-3mm fejl

Vi sender alle varer i god, En lille smule bøjning sag ved transport er begrænset, vil ikke effekt til dine produkter, Hvis du er en completist online shopping er ikke egnet for dig.

Når du modtager pakken, skal Du sørg for, at dine varer er ankommet i god stand, og bekræft derefter tilfredsstillende levering.Hvis du er tilfreds med købet, og vores service, vil vi sætte pris på hvis du kunne give os fem-stjernede feedback og forlade positive kommentarer om dine erfaringer med os.Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad.Vi håber inderligt, at vi har flere chancer for samarbejde i fremtiden.Hvis du har nogen spørgsmål eller krav, er du velkommen til at kontakte os.Vores mål er at løse alle problemer så hurtigt som muligt!

Ovenstående oplysninger bare for bemærkes, at bringe dig en bedre shopping oplevelse, spørgsmål eller krav bedes du kontakte med mig, vi vil svare så hurtigt som muligt.

stykke 1179pcs
Type BLOKKE
Advarsel ikke til børn under 3 år
Aldersgruppe > 6 år gammel
Plast Type ABS
Model-Nummer xingbao 05001
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Certifikat Nr. 2017152203017892
Køn Unisex
Mærke MEOA
Certificering 3C
3C Certifikat
Materiale Plast

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse