Microcurrent Face Lift Maskinen EMS Facial løfte Massageapparat Øje Ansigt Massageapparat til Slankende Red Light-LED ' en Terapi, hudpleje, Skønhed

Ny vare

kr120.41

kr207.63

-42 %

På lager

Tags:

hifu høj maskine, maskinen de massage, herre microcurrent, led quantum, beuty kvinder, led lys, mærkat uk, dhl, cryolipolysis shockwave terapi, skønhed instrument ultralyd

Indledning:

Huden ser ud til rynker og slasket fænomen, efter run off af kollagen, som er forårsaget af solskin, arv, naturlige aldring ,osv .Huden pleje produkt kun effekt på overfladen af huden, men ikke rigtig har indvirkning på kollagen af dybere i huden, således, at det ikke har synlig effekt af en forbedring af slagger hud.

EMS 5 i 1 anti-aging skønhed enhed fungerer med unikke dybere stimulerende virkning, der kan stimulerer regenereringen af kollagen, som strammer huden og har at bemærke effekt af en forbedring af hud og hud farve.Det er at foretrække at operere med serum, æterisk olie eller celle .

Vigtigste Funktioner:

1. EMS massager: elektrisk muskel stimulator.

2. Høj Frekvens Galvanic.

3. Led lys foton terapi.Rød, Gul og Blå.

4. RF Microcurrent Face lift.

5. Elektrisk Puls aktuelle behandling.

De vigtigste virkninger:

1. Stramning og Anti-rynker

Under stimulation af radio frekvens bølge, dermis, vil udskille store mængde af kollagen samt forbedre generation af kollagen, reparere beskadigede og krakket, collagen og elastiske fibre, hurtigt at stramme huden og fade rynker.

2. Glat Pose

Radio frekvens bølge præcist kan nå posen for at forbedre stofskiftet, blodcirkulationen og lymphocinesia, udledning overdreven vand, toksin og metabolit samt forbedre elasticitet og tæthed af huden omkring øjnene, så for at opnå effekten af udjævning pose og fjerne ødem.

3. Hud Kridtning

Radio frekvens bølge kan aktivere underaktiv celle, fremskynde celle regenerering og stofskiftet, forbedre afskaffelse af overdreven pigment og metaboliske affald, forbedre optagelsen af næring, hurtigt lysere hud , krympe pore og blegning af huden.

4. Stramning og Løfte

Radio frekvens bølge kan aktivere cellernes levedygtighed hurtigt og øge celle energi, udvide mængden af aktive celler og gøre cellen mere intensiv.Under stimulation af biologisk bølger, kollagen i læderhuden vil skrumpe ind straks, så for at opnå effekten af en stramning.

5 Hvidtning og lysning

Ved at give mindre aktuelle og tepidity effekt til huden ved hjælp af radio frekvens bølge til at forbedre udskillelsen af kollagen nyoprettede celle, omfattende glat stofskifte bevægelighed , forhindre dannelsen af melanin, forbedre stedet, mørk, kedelig og ujævn hud for at opnå formålet med dybere tandblegning.

Fremstillingsprocessen Maskine-Lavet
Mærke KINSEI SKØNHED
Opladningstid
Produkt størrelse
Materiale Plast
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Standard Spænding 110V(不含)-220V(不含)
At Arbejde Med Teorien
Strømkilde AU
Funktion
Model-Nummer galvanic facial maskine
Output Spænding
Størrelse v facial lifting massager
Type Microcurrents Til Ansigt
oprindelsessted CN
Oprindelse KN(Oprindelse)
LED farve? rød,blå
Certificering

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse