Heavy Duty Elektrisk loddekolbe High Power Mejsel Spids Træ Håndtag 30cm 32.5 cm 33 cm 100W 150W 200W 220V 50Hz EU/US/AU/UK Stik

Ny vare

kr44.91

kr58.31

-22 %

På lager

Tags:

loddekolbe stempel, 4 mm stålplade, elektrisk loddekolbe med temperatur, uk, Lodning Jern sæt, strygejern lodde tin, lodde værktøj, cubanske ring, lodning jern med træ håndtag, loddekolbe usa plug

1Pc 220V Elektrisk loddekolbe Lodning Svejsning Mejsel Spids Træ Håndtag Hjem Af OS Plug Nyttigt

Beskrivelse:

Lodning jern har anti-slip træ håndtag, stabil ydeevne, godt-fordelt varme og sikker at bruge.Godt håndværk loddekolbe, der blev vedtaget kvalitet legering til mejsel spids og træ-håndtag.

Høj hårdhed, god elektrisk ledningsevne, instant varme op.Faglige, miljømæssige og pålidelige.Værd at købe.

Funktioner:

Godt håndværk loddekolbe, der blev vedtaget kvalitet legering til mejsel spids og træ-håndtag.

Høj hårdhed, god elektrisk ledningsevne, instant varme op.Faglige, miljømæssige og pålidelige.Forgyldt rustfrit stål-rør, med overflade antioxidant behandling, anti rust.Lodning jern har anti-slip træ håndtag, stabil ydeevne, godt-fordelt varme og sikker at bruge.Udbredt anvendelse i forskellige begivenhed som byggeplads, vandkraft installation, brug i hjemmet, på hospitalet, vedligeholdelse shop osv.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Legering Mejsel Spids, Træ-Håndtag

Spænding: 220V 50Hz

Isolationsmodstand: Mere end 1000 m& ;

Lækstrøm: Mindre end 1MA

Effekt: 100W, 150W, 200W (Valgfrit)

Plug: Kinesisk 2-pin Stik

Størrelse:

100W Længde: Ca.30cm / 11.8 tommer

150W Længde: Ca. 32.5 cm / 12.8 tommer

200W Længde: Ca.33cm / 13inch

Pakke Vægt: 244g

Pakke Inkluderet:

1 x Lodning Jern Med Træ Håndtag

Kære kunde, kan du være sikker på at købe, uden at bekymre dig om plug adaption.Vi vil give en adapter for dig i henhold til forskellige land-standarden og sikre dets normale anvendelse.

Feedback

Hvis du er sati sfied med vores produkter, Pls lad os positiv feedback med 5 Stjerner.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores ite ms eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal være ma de inden for 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

AFKAST OG REF U ND:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thurah-cattery.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Udgangseffekt 100W, 150W, 200W (Valgfrit)
Certificering INGEN
Mærke Fdit
Input Voltagle 220v 50Hz
Model-Nummer lodning jern med træ håndtag
Dimensioner Kinesisk 2-pin stik

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse