Spring Fashion Kvinder Tøj Med Lange Ærmer, Hvide Bluser Formelle Slank Blonder Stå Krave Chiffon Skjorte Kontor Damer Plus Size Toppe

Ny vare

kr95.28

kr114.83

-17 %

På lager

Tags:

patchwork plaid shirt, vintage tøj til kvinder, blonde top, kvinde, chiffon blouse, stor høj dame tøj butik, la bluse kvinder, dg bluser, 7xl for kvinder, stor kjole størrelse, satin top women

Måling teknikker og værktøjer, skal du acceptere 1-2cm fejl.

Betingelser for Service

Produkter

Vi garanterer alle produkt er af høj kvalitet og helt nye.Alle produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får.

Forsendelse :

De fleste ordrer vil blive sendt ud indenfor 1-3 hverdage efter bekræftelse af betaling.

"Fri Fragt" post vil blive sendt af "China Post" registreret luftpost, elementer kan kontrolleres og registreres online.

Forsendelse tager normalt 10 til 30 arbejdsdage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 3 uger , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Salgsbetingelser:

Alle vores produkter kommer med 3 måneders garanti.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med købet.

Kunder er ansvarlige for forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Om os:

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer, at gøre det samme for dig.

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Kontakt os:

Hvis du har problemer, vi er meget glad hvis du kan kontakt os.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Håber i har et godt samarbejde med dig i lang tid.

Krave STÅ
Køn KVINDER
Model-Nummer NAViu1965217
Alder Alderen 18-35 År
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tøj Længde Almindelig
Stof Type Chiffon
Sæson Forår/Efterår
Størrelse S M L XL XXL XXXL 4XL
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
farve Hvid
Dekoration Knap
Stil Formel
Mærke NAVIU Elegant og Mode
Materiale Spandex
Mønster Type Patchwork

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse