Лосьон для тела Neutrale ультраувлажняющий с гиалуроном, 250мл

Ny vare

kr16.87

kr22.46

-24 %

På lager

Tags:

nicehck kabel-4n, tda2050a amplifi, vw håndtere skifte, nmax155 side bag, led-lampe f 3 f 5, led lampe e4 12 v, tda2030 mono forstærker, notesbog i a5-alderen, temperatur 45mm

Den mest blide hyaluronsyre body lotion med en ultra fugtgivende handling er designet til at pleje til normal, tør og sart hud. Der er specielt fremstillet til folk, der er tilbøjelig til allergiske reaktioner, med høj følsomhed af huden, der lider af øget tørhed og irritation.

Den unikke formel med hyaluronsyre genskaber den naturlige lipid lag, hjælper med at styrke hudens struktur, stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, forhindrer for tidlig aldring, beskytter mod dehydrering, tørhed og afskalning. Nemt fordelt over huden, helt absorberet.

Regelmæssig brug af hyaluronsyre body lotion giver huden blødhed, elasticitet, fasthed og glathed, giver en følelse af komfort. Den body lotion er godkendt af dermatologer. Velegnet til daglig brug. For hele familien. PH-niveau varierer mellem 4.5-5.5. Velegnet til særligt følsomme hud. Fri for parfume, parabener, silikoner, og farvestoffer.

Specifikationer Mærke navn NEUTRALE Køn Unisex

produkt udseende

Element Type Creme
Mærke NEUTRALE
Bruger Kroppen
Køn Unisex
Oprindelse RUC(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse