Nye Multifunktionelle Klar Akryl Nail Polish Rack Husstand Makeup Af Indehaveren Cosmetic Organizer Neglelak Opbevaring Hylde

Ny vare

kr33.87

kr61.60

-45 %

På lager

Tags:

indehaveren neglelak, acrilico bruser organizer, flush træk skuffen, antik hylde, 6 akryl rack, orico ssd, neglelak vise fram, væggen neglelak hylde, neglelak plast væg display, neglelak storag

Materiale: Akryl

Farve: Klar

Vi accepterer tilpasset.Eventuelle spørgsmål eller krav, er du velkommen til at lade os det vide.

Bemærk:1 D ue på forskellige display-indstillinger,der kan være en lille farve fejl med de rigtige produkter.

2. På grund af manuel måling, der kan være en lille størrelse fejl med de rigtige produkter.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse

1)Nomally ordrer vil blive afsendt rettidigt inden for 1-3 hverdage efter ryddet betaling.

2)check Venligst dine oplysninger omhyggeligt.For købere fra den russiske Føderation, er det nødvendigt at sørge for dit Navn, Efternavn og efternavn okay, ellers pakke vil blive sendt tilbage.

3."Gratis fragt" er kun for varer der vejer mindre end 2 kg og vil blive afsendt fra Kina Post Air Mail, som kan spores online.Hvis vi sender ad andre veje, vil vi underrette dig.

4.Hvis du har brug for andre shipping metoder, bedes du kontakte os.Vi støtter at give dig den mest ideel og praktisk forsendelsesmetode.

5.For shipping dage, kan vi ikke garantere levering tidsramme, hvis postvæsenet har nogen uventede forsinkelser på grund af ferie, vejr -, told -, eller andre forhold.

Garanti & Garanti

Vi lover aldrig at lade vores kunder taber penge, og vil være glade for at acceptere tilbagevenden/bytte for alle elementer, der er købe fra vores shop.

Følgende krav skal være opfyldt, før du sende varen(e) tilbage til os:

- Item(s) skal være i ny og original stand som du modtog den.

- Æsker og tags skal være tilbage sammen med din vare(r).

- Shipping gebyr er ikke-refunderbart. (Ny shipping gebyr vil blive betalt af køberne selv)

Feedback

1.Vi er forpligtet til at yde dig den bedste service, din tilfredshed er vores mål og din gode feedback er meget vigtig for os.

2.Når du køber vores produkt, de Køber, er enig i, at kontakte os i tilfælde af en negativ erfaring, inden de forlader en negativ eller en neutral feedback til at give os en mulighed for at løse problemet.

Bedes forlade os fem stjerner positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi vil glad for at gøre det samme for dig.

Hvis du ikke er klar over de ovennævnte krav, bedes du kontakte os.

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thurah-cattery.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Størrelse Please See Item Detail Picture
Type Badeværelse Hylder
Nej. af Tiers Fem Lag og Derover
farve Klar
Tilpasset Ja
salg Engros -, Detail -
Klassificering Ikke-folding Rack
Bruger Neglelak, Makeup Organizer
Installation Type Bolt Indsætte Type
Materiale Akryl
Vægt 200g; 300g; 450g; 550g; 700g; 900g
Model-Nummer A17
Funktion Øko-Venligt
Brug neglelak holder
Mærke Wishfly
Gældende Plads badeværelse

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse