KoCoQin laptop Bundkort Til SONY Vaio SVF152 Core I3-3217U Bundkort A1951371A DA0HK9MB6D0 HK9

Ny vare

kr595.22

kr700.24

-14 %

På lager

Tags:

core i3 intel, svf152, core i3 10100, i3 processor, clevo w550eu, vaio, sony svf152, i7 intel, for sony vaio bundkort, 2011 x79

KoCoQin

Velkommen til KoCoQin bundkort butik.Vi er den største bestyrelsen sælgere i Kina i ti år.Har en bred vifte af opgørelsen, forpligtet til at give forbrugerne hurtigere og bedre levering.Der er mange former for bundkort, der leveres direkte fra producenterne. (Vi leverer alle former for bærbare computer dele.Hvis du ikke kan finde nogle varer i vores shop, bedes du kontakte os for at få hjælp).

Der er også et professionelt team til at teste bundkortet før levering (Alle dele vil blive testet igen, inden afsendelse.Hvis det er nødvendigt, kan du bede for den testede fotos.)

Pakning

Alle dele vil blive pakket i en professionel kasse med bubble poser.Alle dele vil være omhyggeligt og forsvarligt pakket ind i dine hænder.

Betalingsmetode

Vi accepterer bankoverførsel/virksomhedsoverdragelse/kreditkort betaling.Hvis du har brug for at betale via paypal, skal du kontakte os

HURTIG

Gratis mailing tager 15-60 dage.Hvis der er en nødsituation, skal du vælge en hurtigere mailing-metoden.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os et fem-stjernet positiv feedback, tak!Det er vores fornøjelse at tjene du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Lad os venligst vide, før du sender nogen negativ feedback.Vi kan garantere, at vi vil gøre vores bedste for at gøre dit køb til en behagelig oplevelse!

Bedes du kontakte os via e-mail/trade manager/besked,hvis der er nogen spørgsmål, vil vi svare så hurtigt som muligt!Varm tip: CMOS-batterier er ikke inkluderet i bundkortet (venligst kontakt os på forhånd, hvis du har brug for dem).

Hukommelse Type DDR3
Chipsættet INTEL
Mærke KoCoQin
Chipset INTEL
Med CPU Ja
Kompatible Mærker Sony
Model-Nummer svf152
Punkt Betingelse anvendes
Serie Sony
Grafikkort Type Integreret

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse