Udlev drømmen om at arbejde med mennesker ved at tage en zoneterapi uddannelse

Der er mange, der drømmer om at arbejde med mennesker. Det at gøre noget godt for andre og virkelig kunne mærke, at man hjælper dem, er en af de stærkeste kræfter overhovedet. Det er derfor ikke underligt, at der er mange, der går rundt med den drøm. Nogle vælger en uddannelse, hvor de har mulighed for at udleve drømmen. Andre tænker måske, at det er et behov, de kan løse ved at lave frivilligt arbejde i deres fritid. De vælger derfor en anden type uddannelse og dermed et andet job.

Hvis du er en af dem, der går og fortryder, at du ikke valgte en uddannelse, hvor du har mulighed for at arbejde med mennesker, behøver du ikke at fortvivle. Uanset hvor gammel du er, er der nemlig stadig mulighed for at skifte spor. Det kan for eksempel være ved at tage en zoneterapi uddannelse. Hvis du bor i Hjørring eller Viborg, har du særligt gode muligheder for at tage denne type af uddannelse.

Kom tæt på andre mennesker med en zoneterapi uddannelse

Med en zoneterapi uddannelse lærer du ofte en masse forskellige mennesker at kende. Du vil ofte have folk, der kommer regelmæssigt hos dig for at få behandlinger. Det er derfor en god mulighed for at lære dem at kende og følge med i deres udvikling. Hvis du er i et job nu, hvor du har svært ved at se resultaterne af dit arbejde, vil du sikkert synes, at det er meget givende at være zoneterapeut.

Når dine patienter kommer hver fjortende dag eller en gang om måneden, har du gode muligheder for at følge med i, hvordan dine behandlinger hjælper dem.

På zoneterapi uddannelsen lærer du blandt andet også at vejlede om kost. Det er også et område, hvor der kan være mange fremskridt at se, hvis du har en patient, der kommer hos dig i længere tid. Her vil patienten virkelig kunne opleve velvære, hvis han eller hun lægger sin kost om efter dine anbefalinger.

Du kommer altså som zoneterapeut til at stå med et stort ansvar for andre menneskers liv. Samtidig får du dog også en kæmpe gave, når du kan følge med i de fremskridt, som de gør.

Zoneterapi uddannelse har også fokus på det praktiske

Når du ser de samme patienter flere gange, har du selvfølgelig brug for, at du kan huske, hvad deres problem er fra gang til gang og læse om, hvordan deres forløb har været. På uddannelsen lærer du derfor også om, hvordan du skal føre en journal.

Hvis du tidligere har haft din gang i sundhedsvæsenet, er det sikkert ikke noget problem for dig, men hvis du kommer fra en helt anden verden, kan det være meget nyt for dig at skulle dokumentere det hele i en journal. Der kan undervisningen i journalføring for eksempel komme dig rigtig meget til gode.

Derudover lærer du for eksempel også om tai chi og orientalsk diagnose på uddannelsen. Det gør det muligt for dig at danne dig et mere helt billede af menneskekroppen.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *