Sprøjtelakering hvis der skal ske noget nyt

Sprøjtelakering til dit inventar

Mange kender det der med, at der skal ske noget nyt. Måske man synes, at der trænger til at ske noget nyt i hjemmet eller lignende; boligen skal piftes op eller bilen trænger til en omgang. Men hvilken omgang? Det kan jo være lidt svært at finde ud af, hvad det er, det trænger. Man siger jo tit, at maling kan gøre rigtigt meget, så måske man skulle starte der – få malet lidt eller meget. Vælg en ny farve eller bare få gjort det gamle pænt igen med et nyt lag maling af samme farve.

Man kan for eksempel vælge at få sine ting sprøjtelakeret.

En sprøjtelakering kan virkelig gøre noget for dine ting. Du kan vælge for eksempel at få lakeret noget af dine møbler: hvad med en flot blå eller hvid skænk i stedet for den mørke træfarvede. Det kan også være at dit køkken er ved at se lidt trist og kedeligt ud, men at du ikke lige føler for at udskifte det helt, så kan du nøjes med en sprøjtelakering af lågerne. Det kan virkelig højne udseendet, og dit køkken vil nærmest se helt nyt ud. Det kan godt betale sig at give noget af sit inventar en sprøjtelakering, hvis det trænger til et nyt udseende.

Man kan få sprøjtelakeret lige det, man har lyst til; det skal ikke nødvendigvis være skænken eller køkkenlågerne. Det kunne også være en lampe. Måske du har fundet en gammel og mega fed lampe på dine forældres loft, men at du ikke er så meget til 60’erne brun, så få den da sprøjtelakeret. Du kan male den selv, men hvis du får det gjort ved nogle professionelle, så ved du, at resultatet bliver smukt.

Kontakt Damsgaard Autolak for mere information.

Sprøjtelakering er smart

Sprøjtelakering er altså virkelig smart. I stedet for at bruge en hel masse penge på at gå ud og købe noget nyt, så få det gamle lakeret i en ny farve eller bare for at dække ridserne i det gamle. Det kan give dine ting et helt nyt og smukt udseende, der kan se ud som nyt. Simpelthen bare virkelig smart.

Det her lyder måske som noget, kun firmaer kan få lavet, men nej nej bare rolig, som privat kan du sagtens få lakeret dine ting. Det kan du for eksempel få gjort i Sæby eller i Skagen. Det er således heller ikke noget der er forbeholdt de store byer. Heldigvis for det! For det kan ikke kun i København og Århus at de skal have de smukke ting. I for eksempel Sæby eller Skagen har man også styr på, hvad der er smukt, og det skal man kunne få fingre i.

Sprøjtelakering er bare smart, sådan er det bare! Det kan man ikke sige meget imod. Så næste gang du er i en genbrugsbutik og den eneste grund, til at du ikke køber det der pæne bord eller den pæne lampen, er farven, så husk på det her med smart sprøjtelakering.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *