Søger du en malermester omkring Køge og Stevns

Har du noget der skal males – stort eller et lille malerprojekt? Lad Maler-Svend Aps male det! Med over 30 års erfaring, får du lige hvad man kan ønske sig af en maler. Energiske, kompetente og kvalitets bevidste malere, står klar med penslerne. De veluddannede malere, kan male alt fra vægge i soveværelset, stuen til køkkenet. De veluddannede malere, kan også male udendørs areal – bare fortæl dem, hvor du vil have en ændring, resten skal malerne nok klare.

Hvis du bor omkring Køge og Stevns er du heldig – her kan du få god malerarbejde af malere med et smil på læben. Maling er ikke bare maling. Nye farver kan shine et rum op. For eksempel er du træt af din stue, men egentlig glad for dine dyre møbler – så kan det være det er ny maling du har brug for. Få malet et af væggene en lidt mørkere tone også en anden væg lidt lysere – du bestemmer farverne, det er kun fantasien der sætter grænser. Hos maler-Svend Aps vil du opleve malere der lytter. Det kan være du sidder med en ide, men du ved ikke rigtig om det er en god ide, fordi du faktisk gerne vil have rummet skal være lysere. Her kan de dygtige og erfarne malere også være rådgivende. Med deres over 30 års erfaring, har de set af det hele – og de ved hvad der virker bedst.

Ny maling før huset sælges

Står du i den situation, at du skal af med dit hus? Så kan det være en fordel at pleje huset, før det sættes til salg. Markedet er stor og hvis man bor i yderområderne, kan det være ekstra svært at få lokket købere til. Derfor er det et plus, at huset ser frisk, nyt og ungt ud – det kan hurtigt noget maling klare. Det kan også betale sig at få malet udenfor huset – det vil fremhæve farven og huset. I sidste ende vil det øge interessen for huset og huset chance på markedet vil markant blive forbedret.

Maling er ikke bare maling. Maling kan meget – det kan gøre rummet større og rummeligere, det kan gøre det hyggeligere. Et rum alle familiemedlemmer synes er dejligt og hyggeligt, vil være med til at samle familien en lørdag aften.

Med maling kan du også hurtig give teenageren drømme værelset – maling er også en billig løsning. Det koster ikke meget, og det er noget, der kan bruges i lang tid.

Hos Maler-Svend Aps, vil du møde malere der holder deadline. Før hele maleprocessen går i gang, vil du blive sat ind i hvad der skal ske – de kompetente malere begynder ikke med at male, før du er enig og du går heller ikke før du er tilfreds. Det er dig og dine ønsker der er i centrum, der vil blive lyttet til, hvad du ønsker – hvilke funktion skal rummet have? Du fortæller dine tanker og ønsker, sammen med de erfarne malere finder I en løsning, som du er tilfreds med.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *