Professionel haveløsning fra en dygtig og visionær havearkitekt

Der er ingen tvivl om, at stadigt flere danskere er gået hen og blevet friluftsmennesker og derfor holder utroligt meget af at tilbringe deres fritid under åben himmel. Her er haven blevet en absolut favorit hos mange, hvad enten de foretrækker at bruge den til at dase i en hængekøje eller solseng eller hellere vil være aktive i et blomsterbed eller en køkkenhave. Haven udgør en fantastisk ressource for frisk luft, og det er naturligvis noget, man skal benytte sig af.

Få det meste ud af din have med en håndsrækning af erfaren havearkitekt

For at man skal få det fulde udbytte af sin have, er det for de fleste af os dog vigtigt, at den fremstår på en måde, som tiltaler os, og som gør, at vi får lyst til at tilbringe tid i den. I en travl hverdag er det logisk nok ikke altid, at vi har den tid og det overskud, som er nødvendigt for at have en overskuelig og organiseret have. De fleste af os kan finde tid og energi til at vedligeholde haven, hvis den er designet på en måde, som gør den nem at ”gå til”. Hvis du synes, at din have mangler dette, kunne det være en rigtig god idé at kontakte en professionel havearkitekt. Han/hun besidder nemlig den uddannelse og faglige kompetence, som er afgørende for, at du kan få netop den haveløsning, som du ønsker dig. Det forudsætter ikke så meget andet, end at du tager kontakt til vedkommende, aftaler en tid, og så er processen sådan set i gang.

En havearkitekt der sikrer dig en individuel plan

Dét, som en erfaren havearkitekt kan tilbyde dig, er at udarbejde en individuel haveplan, som tager udgangspunkt i din have og de ønsker, som du måtte have til din have. Så er det sådan set lige meget, om din have er stor eller lille, om den først skal etableres, eller om du ønsker en omlægning af en eksisterende have. Villahave, rækkehushave, kolonihave eller noget helt fjerde – meget er muligt, så du bør absolut ikke holde dig tilbage, hvad enten du er den lykkelige ejer af den ene eller anden type have. Så længe du har et oprigtigt ønske om at få skabt en have, som du kan glæde dig over aktuelt og mange år fremad, er det tilstrækkeligt til at få udarbejdet en haveplan.

Noget af det første du skal gøre er at afdække de ønsker og forventninger, som du har. Det gøres enkelt, nemt og hurtigt ved at du går en tur gennem din have, sætter dig ned og nedfælder nogle ord om, hvad du forestiller dig, på et stykke papir. Herefter er det meget lettere for din havearkitekt at sætte sig ind i din tankegang i forhold til den nye haveplan, og i sidste uge garanterer det dig en mere optimal løsning, end hvis du ikke gør det, det er selvfølgelig klart. Så, alliér dig med en havearkitekt i Århus, det kan anbefales.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *