Leggings er en trend, der er kommet for at blive

Det var i mange år en trend, at kvinder i alle aldre skulle iføre sig stramme og ofte ubehagelige cowboybukser om morgenen og gå i disse hele dagen på arbejdspladsen, i skolen og i hjemmet. Senere blev det en trend at skifte cowboybukserne ud med læderbukser, der om end muligt, var endnu mere ubehagelige at have på. I dagens Danmark er det slet ikke nødvendigt at føle ubehag når man tager bukser på om morgenen – så længe man går i leggings. Det er blevet en verdensomspændende trend at have leggings, der passer til alle ens daglige gøremål, både til privaten, arbejdet og festen. Tidligere så man på leggings som en udviklet version af strømpebukser, hvilket for nogle stadig er tilfældet i dag, dog er leggings blevet så stor en del af kvinders daglige tøjvaner, at det er en kategori for sig.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for leggings

Hvis man skal til en bestemt fest og denne har et tema, kan man med garanti være sikker på, at man altid kan finde et par leggings, der matcher i farveønske og endda med tryk. Mulighederne er uendelige når det kommer til leggings, da det her kun er fantasien, der sætter grænser. Designere verden over bruger leggings som deres legeplads, hvilket giver mulighed og spillerum for tosserier og humor, der oftest tages imod med kyshånd – selv af de danske forbrugere. Leggings er derudover hverken dyre i produktion eller i butikkerne, derfor kan man med fordel købe flere forskellige par og stadig føle sig sikker på, at de stadig er moderne efter flere år i tøjskabet. Hvis man vælger at købe leggings fra udlandet skal man dog være opmærksom på, at stofkvaliteten og størrelserne kan afvige fra dét man kender herhjemme.

Brug dine leggings som en almindelig buks

Takket være de mange dygtige designere kan man nu med god samvittighed droppe alt om stramme taljemål, irriterende knapper og lynlåse og lommer, der alligevel kun kan være til pynt. Med den nye leggings trend på markedet kan man nemlig finde leggings, der ligner cowboybukser, læderbukser, eller fine bukser som normalt bruges til fester eller på højerestående kontorer. Dette gør det muligt, altid at kunne være med på moden og samtidig udstråle stil – på trods af at man går i leggings, der før var ildeset især på arbejdspladser hos større virksomheder.

Der er dog endnu en fordel ved leggings som mange ikke tænker over, nemlig at man altid kan have skiftetøj med i tasken. Ofte bærer kvinder rundt på en taske, der er stor nok til at indeholde en baby eller et lille fly, dette gør det dog blot muligt at have et par ekstra leggings med i tasken, således at man i forbindelse med sportsaktiviteter, arrangementer lige efter fyraften og andet, hurtigt kan skifte tøj og stadig se hamrende godt ud. Leggings fylder ikke så meget, hvis blot de rulles sammen, krænger man det ene bukseben udover forbliver den foldet i tasken.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *