Havehegn skal være i god kvalitet

Går du og overvejer hvilket slags havehegn du skal have? Der findes et hav af havehegn i forskelligt materiale i de lokale byggemarkeder, og derfor kan det være en jungle, at finde det rette hegn. Det er vigtigt, at havehegn er lavet i godt og solidt materiale, så det kan klare vejr og vind. Er der kæledyr i hjemmet er det også vigtigt, at havehegnet har en vis størrelse. Silkeborg og Midtjylland har ry for, at sælge havehegn, der tager hensyn til hele familien. Det er sikkerhedstjekket således, at familien trygt kan lade børn og dyr være i haven uden opsyn.

Derfor skal du vælge havehegn fra Silkeborg og Midtjylland

Byggemarkederne i Silkeborg og Midtjylland er kendte for, at sælge havehegn i topkvalitet, men det gør Lemming Hegn i den grad også.

Havehegnene er fremstillet i godt materiale, så kunderne er sikre på, at det er noget som holder i mange år. Prismæssigt ligger havehegnene i et prisleje, som de fleste kan være med i. Der er selvfølgelig noget hegn, der er dyrere end andre, hvilket hænger sammen med, hvilken type materiale hegnet er fremstillet i og hvor meget hegn, der skal bruges til haven. Byggemarkederne i Silkeborg og Midtjylland sælger meget forskelligt havehegn, så der helt sikkert er en type, som du vil kunne lide. Byggemarkederne sælger bl.a. hegn i malet træ, hegn i trykimprægneret træ, hegn i ubehandlet træ, glashegn, metalhegn, naturhegn samt hegn i plastbelagt materiale. Hvis du er i tvivl om hvilken type havehegn du skal have, så tøv ikke med at kontakte en af medarbejderne i byggemarkederne. De har en stor faglig viden indenfor feltet, og vil med glæde hjælpe.

Vedligeholdelse af havehegn

Havehegn skal behandles forskelligt alt efter, hvilket type materiale hegnet er fremstillet i. Nogle hegn behøve slet ikke at blive vedligeholdt, imens andre skal vedligeholdes, for at få en så lang levetid som mulig. Hegn bestående af metal, glas eller plast kræver som regel ikke vedligeholdelse. Der er dog en undtagelse, hvis hegn bestående af metal er er malet. I dette tilfælde kræver overfladen behandling, idet det skal beskytte mod rustdannelse. Når havehegn generelt vedligeholdes, så er det vigtigt, at hegnet er tørt, idet man kan risikere, at vedligeholdelsen ikke opnår fuld effektivitet. Hegn kan vedligeholdes hele året rundt, og er hegnet fyldt med skidt, så kan det rengøres med et mildt rengøringsmiddel, inden behandlingsmidlet påføres.

Havehegn i malet træ har fået en omgang vedligeholdelsesbehandling, inden hegnet er kommet ud på markedet. Havehegnet skal behandles med træbeskyttelse, så havehegnet får en så lang levetid som mulig. Havehegn i ubehandlet træ har ikke fået nogen form for vedligeholdelses-behandling inden hegnet er kommet på markedet, så derfor er det vigtigt, at man selv behandlet hegnet med det samme. Herved skal træbeskyttelse også anvendes. Hegn i trykimprægneret træ skal behandles ligesom havehegn i malet træ med træbeskyttelse. Som tommelfingerregel er det en god ide, at tjekke havehegnet mindst en gang om året i forhold til hegnets stand. På denne måde kan man påbegynde vedligeholdelsen i god tid, hvis der er tegn på, at hegnet skal behandles.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *