Gode idéer til boligindretning

Boligindretning er, når man indretter sin bolig. Dette kan gøre med både møbler og pyntegenstande. At indrette sin bolig er noget, alle gør i det ene eller andet omfang. For faktisk kan det være ens egen indretningsstil, slet ikke at gå op i indretningen. Når man indretter sin bolig, har man en unik mulighed for at definere ens helt egen, personlige stil.

Boligindretning med træ

Det er efterhånden blevet enormt populært at bruge træ til indretningen. Dette giver din bolig et mere råt look. Der er mange forskellige indretningsmuligheder, når man ønsker at inkorporere træ i sin bolig. Der er selvfølgelig altid muligheden at have trægulv, dog kan dette tit være en svær foranstaltning at lave, og derfor kan man i stedet få en væg af træ. Dette lyder også meget omfattende, men når det gælder boligindretning, findes der altid måder at snyde på. Man kan f.eks. købe vægtapet, der har billeder af træ på, på denne måde kan det også altid pilles ned, hvis man på et tidspunkt bliver træt af det, eller hvis man blot har lyst til at skifte stil.

Det mest populære er dog, at have diverse møbler, der er lavet af træ – og her er mulighederne mange. Man kan f.eks. have et rustikt træbord, nogle gamle træstole eller en bænk, der er lavet af træ. Dette kan tit kombineres med en mere moderne form for indretning. Man kan også fremstille en seng af træ, dette er både nemt, hurtigt og billigt. Dette kræver blot, at man anskaffer sig nogle europaller, og derefter skal man blot lægge en madras derpå.

Man kan også indrette boligen med træstubbe – træstubbene kan bruges som små borde, hvis man har en lav sofa, men de kan også bruges som f.eks. fyrfadslysholderen, hvis man laver en lille uddybning i træstubbene.

Man kan også bruge træ som en pyntegenstand. Dette kan f.eks. være en rustik træstige, man stiller i hjørnet af sin stue eller en lille træfigur, man stiller på reolen. Det kan faktisk også være noget så simpelt som en gren, der enten står løst eller sidder i en vase på gulvet. Mulighederne er mange, og det kræver blot lidt god fantasi.

Gør boligindretningen personlig

Det helt fantastiske ved boligindretning, er, at der er så mange muligheder. Man har altså muligheden for at indrette lejligheden med alle mulige forskelle farver og former, hvis det er det, man ønsker. Man kan også gøre det hele meget minimalistisk; her bruges der oftest sorte og hvide farver, og det hele er forholdsvis kantet. Til en minimalistiskindretning vil der stort set ikke være behov for pyntegenstande, da det hele jo som sagt er meget minimalistisk. En indretningsform kan også være, at man ikke har et bestemt tema, men at man blot fylder huset med nogle genstande, man synes er flotte, men som nødvendigvis ikke passer sammen – dette bliver altså en helt stil for sig selv.

Der er altså uendelige muligheder, når det gælder boligindretning. Det handler blot om at komme i gang og indrette boligen, som man ønsker den.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *