Dekoration – Find det her

De fleste har et gennemgående tema i deres hjem eller i de forskellige rum, de har i deres hjem. Deres dekoration gør hjemmet mere personlig og giver en form for varme, men hvor får de inspiration fra og er der noget der er rigtigt og noget der er forkert. Egentlig er der ikke noget der er rigtigt eller forkert, det er din kreativitet der sætter grænser og det er din kreativitet der gør det hele personlig. Du kan også finde inspiration på nettet. Der findes sider hvor du kan se forslag til dekoration ud fra temaer. Dette kan også bruges, hvis man skal holde en fest – så kan man hurtigt finde inspiration til temaet.

Dekoration kan du også bruge til barneværelset. Det er altid – næsten altid,  dejligt med familie forøgelse. Men der er meget der skal nås før ankomsten. Barneværelset skal gøres klar – når det endelig er klar så er man lettet. Men det er ikke over, værelset skal om dekoreres jo ældre barnet bliver, alt efter barnets behov og interesser. Mange småbørn har godt af, at der er farver på deres værelser. Farverne kan være med til at udvikle børnenes kreativitet og deres innovative evne. De vil få en mere livlig fantasi. For at støtte barnets udvikling bedst muligt bør man som forældre tænke over dekorationen inde på børneværelset.

Dekoration bør nødvendigvis ikke at være kedelig og kun pynt. Dekoration kan også være anvendeligt. For eksempel kan du overveje gynger ind på barneværelset, du kan finde noget der er farverigt eller noget mere stilrent – pointen er at dekorationen er anvendelig.

Din dekoration – din stil

Din dekoration af dit hjem afspejler din personlighed. Derfor kan det betale sig at gå op i design og dekoration. Din dekoration fortæller dine gæster om du er en farverig person eller en mere klassikere, der holder sig til det klassiske. Dit valg af ting til dekoration afspejler også din personlighed. Vælger du blomster, plakater eller klassiske malerier – alt dette afspejler din personlighed. Husk at din stil er det første dine gæster lægger mærke til, når de træder ind i dit hjem. Du kan derfor påvirke dine gæster fra dag et. Du kan med en god dekoration give dem en god oplevelse – æstetisk.

Dit valg af dekoration afspejler også ofte hvilke familietype du er – har du mange billeder af familiemedlemmer eller har du billeder af dine egne børn. Det kan også være du har billeder af dig og din mand, dette siger også noget om dig. Til dekoration kan du også vælge at dekorere med forskellige lys og tørrede blomster. Dette vil pege hen mod at du er typen, der godt kan lide at hygge og slappe af – måske med en lille dejlig bog.

Din dekoration og indretning af dit hjem, er noget der lægges mærke til ligeså snart, dine gæster træder ind i dit hjem. Hvis du ønsker at give et godt førstehåndsindtryk og vil vise du er ansvarlig og har smag, så skal du også have styr på din dekoration – det hele skal gå op i en højere enhed.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *