Cannabis olie er godt til håret

Det lyder måske lidt tosset, men den cannabis olie som man kan købe i de danske butikker og som er lovlig, er faktisk rigtig god til håret. Mange mener at hamp planten indeholder en masse gode stoffer, som kan være gode for alverdens ting. Derfor skal man ikke begrænse sig til kun at skulle indtage olien med munden. Olien er super god til at smøre i håret, og den er også god til at bruge på huden. Det er en olie som virkelig mærker som om at den virker. Der er ikke rigtigt nogle restriktioner på hvad man må bruge cannabis olie til, det er et kosttilskud og sælges i håndkøb ligesom så meget andet gør. Man kan ikke tage en såkaldt overdosis, fordi olien slet ikke indeholder det stof som man bliver skæv af. Der er mange der lidt bange for det der med cannabis olie fordi det lyder lidt farligt, men i bund og grund er hamp planten jo bare en plante ligesom så mange andre, eksempelvis aloe vera, så længe den euforiserende virkning er fjernet fra olien, er den lige så harmløs som alle andre olier.

Brug cannabis olie som et dagligt kosttilskud

Man behøver ikke kun bruge cannabis olie fordi man fejler et eller andet. Olien er super god, og indeholder nogle forskellige stoffer der kan være rigtig gode for alle, ikke kun kroniske syge. Det kan være en god ide at køb cannabis olie og indtage det som et kosttilskud sammen med alt det andet man tager. Det skulle være både sundt og godt for kroppen at få lov at få de forskellige indholdsstoffer der er i cannabis. Som sagt er hamp planten faktisk spækket med masser af vitaminer og mineraler, og så er der lige det der stof der hedder THC som er det man bliver skæv af. Hvis man fjerner stoffet THC, sidder man kun tilbage med plantens gode egenskaber, som er gode for kroppen.

Læs meget mere om cannabis olie inden du begynder at bruge det

Lige som så meget andet, så er det en god ide lige at bruge lidt tid på at sætte sig ind i hvad cannabis olie egentligt er for noget, inden man begynder at bruge det. Der er mange delte meninger om denne olie, og derfor er det nok en god ide lige at læse lidt om det, så man ved hvad der bliver sagt både for og imod olien.

Når man har læst lidt mere om olien, og hvad den kan gøre for kroppen, så skal man også tage stilling til hvordan man vil indtage olien. Mn kan tage den som dråber på tungen, men også som piller, på samme måde som fiskepiller fungerer. Pillerne er lidt dyrere, men til gengæld er de også meget nemmere at få ned, især hvis man ikke bryder sig om smagen. Der er dog flere forskellige smagsvarianter af olien, man kan få med eksempelvis citrussmag, det er dog ikke altid nok til at fjerne smagen af selve olien. Læs mere her.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *