Bor du i en bygning fra 50’erne skal du måske få tjekket den for PCB sanering

Uheldigvis har vi i Danmark haft en lang tradition for at have brugt materialer til at bygge bygninger med, som har været til skade for mennesker.  De seneste par år har man hørt om og om igen om disse sager. Om hvordan at arbejdere er blevet skadet for livet og hvordan at disse mennesker har udviklet skader som først viser sig sent. Dette er et af hoved problemerne med disse sygedomme, nemlig at de først viser sig senere i livet. Dette betyder at man ikke blev syg dengang man arbejdede på det, og på denne måde sneg disse sygedomme sig ind på deres ofre og gjorde dem til et offer uden at de viste. Nu efter mange år er der mange sager med folk som er blevet syge af de mange skadelige stoffer som de har arbejdet med i så mange år.

PCB sanering hjælper sygedomsramte

Mange folk udvikler sygedomme i lunger og i kroppen som kan udvikle sig til meget ubehagelige ting som for eksempel cancer og svamp i lunger og i kroppen. Derfor er det en god idé at få fat i noget PCB sanering hvis du arbejder i bygninger som har været i berøring med disse skadelige stoffer. Du skal som privat person altid melde hvis du har en mistanke om at der en forurening med PCB stoffer i det område hvor i du befinder dig. Det er bedre at være sikker på at der ikke er stoffer i bygningen end at man skal til at blive forgiftet af stofferne. Selve PCB saneringen vil rense bygningen for skadelige partikler og andre ting som kan skade i længden.

Med en PCB sanering kan du komme til at bo sundt og godt igen

PCB, som står for Polychlorerede Biphenyler, er det overordnede navn for en masse skadelige stoffer som man var lidt for glade for at bruge i en masse ting i 50’erne som for eksempel betonmasse lim og termoruder. Problem med disse stoffer er at de over de seneste mange år har vist sig at være utroligt sundhedsskadelige og der er mange folk som er endt på hospitalet på grund af de mange kemikalier som der findes inden i dem. Man skal huske på at det altid er bedst at være på den sikre side i stedet for at ende på med at man kommer slemt til skade fordi man ikke ville betale pengene for at få undersøgt sine lokaler grundigt efter kemikalier som man kan skade sig på. Man skal dog ikke være bange for at spilde sine penge, fordi man selskaber tilbyder at de kommer ud og ser på om hvorvidt det kan betale sig at rense gratis. Dette gør de som en speciel service for folk som mangler at få at vide om de skal have ordnet deres lokaler.

Hans Thurah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *